Hard aan het schrijven

Ik ben op het moment bezig met een nieuw kinderboek. Het speelt zich af in een computer en wordt een spannend verhaal. Nog anderhalf hoofdstuk te gaan en dan kan ik beginnen met schetsen voor de tekeningen.

Creativiteiten aangevuld

Vandaag heb ik de pagina met creativiteiten aangevuld. Alle aquarellen (die aan te zien zijn) van m’n laatste cursus bij de volksuniversiteit staan er nu op en ook twee recente pastelkrijttekeningen.

Kort verhaal ligt in het Rijks

Sinds 26-11 ligt de paperback versie van het korte verhaal over Rembrandt en de Nachtwacht in het Rijksmuseum. Althans, dat heb ik gehoord 🙂 Ik ga binnenkort eens even kijken en een foto maken, want dat moet ik toch even vastleggen!

Opa’s geheim is te koop!

Gisteravond heb ik het aangedurfd voor beide versies van Opa’s geheim op de ‘Publiceer’-knop te klikken. Heel eng, maar ook erg leuk! Vanmorgen zag ik ze bij Mijnbesteller.nl staan. Als het goed is, is de softcover binnen een paar dagen ook te vinden bij alle andere online boekwinkels zoals Bol.com. Ik ga snel beginnen aan de promotie. Ik ben benieuwd…

Alles staat erop

Ik heb hard gewerkt vandaag. Alles heeft nu vulling. M’n boeken en veel tekeningen/schilderijen staat erop. Ik moet alleen nog overal de afmetingen bij zetten.

Welkom op mijn site!

Het duurde even voor ik wat begreep van WordPress, maar het is toch gelukt. Een geheel nieuwe site helemaal gewijd aan m’n boeken en andere creativiteiten! Ik kan niet wachten tot Opa’s geheim echt te koop is!

Terug naar boven